Velg en side

FREMTIDENS KOMMUNER

Nytt miljø for førskolebarna

I februar 2020 gjennomførte vi et prosjekt i samarbeid med Arendal kommune. Hvert år arrangerer kommunen en konferanse som heter Fremtidens kommuner. Vi fikk i oppdrag å lage navneskiltene til årets konferanse. Pengene de vanligvis bruker til design og trykking av navneskiltene, fikk vi til skolerenoveringen mot at barna dekorerte alle de 700 navneskiltene. Selv om det bare er ca 550 barn på skolen ble det ikke noe problem! Barna elsket oppdraget og det var tydelig at de syntes det var gøy at de var med på «å jobbe» for at skolen skal bli bedre. Alle barna fikk delta og vi gjennomførte prosjektet over to dager på skolen med god hjelp fra lærerne. Dette gjør vi gjerne igjen!

Nytt miljø for førskolebarna

Alle elevene på skolen deltok i prosjektet. Alle rom, inkludert biblioteket som ses på bildet, var i bruk. Elevene var svært ivrige men male- og tegnesakene! For mange av barna var det første gang de fikk male med pensler og maling. 

Her er et utvalg av navneskiltene som ble malt. Vi hadde med malesaker og fargeblyanter til alle elevene. Dette ble fordelt på klassene etter prosjektet slik at de en tid fremover har litt tegnesaker. Det er vanligvis ikke en del av skolehverdagen og er et kjærkomment tilskudd. 

Her er noen av de litt eldre elevene i gang. De delte ivrig på fargeblyantene. Dette bildet er tatt før oppussingen og man kan se den dårlige standarden på vegger, gulv og vinduer. På noen av pultene sitter det opp til 4 elever! 

Førskolebarna deltok også i prosjektet. De var litt usikre og sjenerte i begynnelsen men etter hvert ble de engasjert og veldig ivrige tegnere de også!

KONTAKT OSS

E-post: info@sharingforlife.no

Telefon: (+47) 48 021 993

Adresse: Gjert Sørensens vei 40, 4879 Grimstad

VIPPS: 95412     KONTONUMMER: 2801 40 28325

Org.nr: 916290136